Ha començat La Revolució de les Teulades

La Revolució de les Teulades ha començat i ja res pot aturar-la. Estem transformant cada metre quadrat de teulada en fonts inesgotables d’energia 100% renovable. Tinguis o no teulada, uneix-te a la Revolució!

A Holaluz ens hem proposat donar vida a totes les teulades que ens envolten, convertint-les en un benefici per a tothom. Per això, hem iniciat un moviment on tu poses la teulada i nosaltres, la revolució. Estem instal·lant plaques solars per a teulades de tot tipus i així aconseguirem que més de 40 milions de persones puguin gaudir d’energia verda a un preu més just. T’expliquem com pots sumar-t’hi i ajudar-nos a canviar el món, tinguis o no teulada :)

La Revolució comença amb plaques solars a la teva teulada

A Holaluz ens ha agafat per començar la casa per la teulada, literalment. La gran majoria de teulades són espais infrautilitzats que diàriament gaudeixen dels raigs de sol durant hores. Per això ens hem proposat donar-los una nova vida i convertir totes les teulades possibles en fonts d’energia 100% verda i inesgotable.

Si tens una teulada, et podem instal·lar plaques solars sense que hagis de posar ni un euro i amb un estalvi fix en la factura. Aquestes plaques seran teves i des d’Holaluz gestionarem l’energia que produeixin, per a tu i per posar-la a disposició de tothom. I a més, a canvi, afegirem un estalvi fix mensual d’entre un 10 i un 15% en la teva factura des del primer mes. Després d’uns anys, passaràs a gestionar el 100% de l’energia que produeixin les teves plaques solars i, per tant, l’estalvi serà més gran, fins a un 63%.

D’aquesta manera, Holaluz assumeix el cost inicial de la instal·lació i, durant els anys que tu triïs, tindràs interioritzat el pagament d’un préstec a la factura, del qual ens fem càrrec, perquè puguis anar pagant aquesta instal·lació solar, sense adonar-te’n. Aquest préstec, no augmentarà en cap cas l’import de la teva factura, de fet es reduirà gràcies al descompte de l’energia que generen les teves plaques solars.

Finança les plaques solars com vulguis i sense permanència

Durant els anys que duri el préstec, no tindràs permanència de cap tipus, és a dir, podràs marxar en qualsevol moment. Només hauràs de tenir en compte que si desitges marxar abans de complir aquest període, hauràs de pagar el saldo pendent del préstec en aquell moment, al comptat o en mensualitats, mantenint les mateixes condicions financeres.

I si vols aportar una quantitat inicial per rebaixar la teva factura, pots fer-ho també i així reduiexes els anys d’amortització de la instal·lació. Tu poses les normes a la teva teulada!

Vols saber quant podries estalviar? Calcula la teva quota

D’altra banda, i com ampliarem més endavant, si tens els diners per fer la inversió inicial i vols fer-la, t’instal·larem les plaques solars i podràs descomptar tot el que produeixin, a més de poder vendre’ns l’excedent d’energia solar que no puguis aprofitar al moment.

Tu i el planeta hi sortiu guanyant

Amb la Revolució dels Teulades estem aconseguint un canvi de paradigma a nivell mundial. Estem connectant a persones que poden produir energia renovable, aprofitant les seves teulades, amb aquelles persones que encara no poden fer-ho. D’aquesta manera estem produint energia verda prop dels punts de subministrament, tot estalviant en el transport d’aquesta energia i traslladant aquest estalvi a tots els nostres clients, tinguin teulada o no. En altres paraules, estem transformant el model de generació d’electricitat tal com el coneixem, combinant la generació centralitzada amb la generació distribuïda. Gràcies a la Revolució de les Teulades més de 40 milions de persones podrien beneficiar-se d’energia 100% verda amb un estalvi mensual mitjà del 15%. I quan ho aconseguim, haurem duplicat la producció d’electricitat renovable a Espanya, del 39,3% (segons dades del 2019) al 81%.

I en aquesta revolució tothom juga un paper importantíssim, tingui teulada o no. I com sempre, se sosté en tres eixos: l’energia verda; l’ús de la tecnologia, de la qual fem un ús intensiu, i el que li dona sentit a tot: posar les persones al centre de totes les nostres decisions.

Com puc formar part de la Revolució dels Teulades?

Unir-se a la Revolució de les Teulades és tan senzill com donar-te d’alta a Holaluz i acompanyar-nos en la nostra visió de connectar les persones a l’energia 100% verda. Tant si tens teulada com si no, tant si pots fer una inversió inicial com si no, el teu paper en la revolució és igual d’important.

Si tens una teulada i comptes amb estalvis per fer una inversió inicial, a Holaluz ens encarreguem de tot: des de l’estudi previ i la gestió dels excedents de l’energia, fins al muntatge de les plaques solars i la revisió de la instal·lació, entre d’altres coses. En aquest cas, l’energia que produeixis només la gaudiràs en el teu subministrament i la que no facis servir es descomptarà de la factura. Gràcies al nostre servei Holaluz Cloud, et comprarem l’excedent d’energia a 10 ct. € / kWh (un preu per sobre de la mitjana del mercat actual) i posarem aquesta energia a disposició de tot el món.

I recorda, si prefereixes fer una instal·lació solar sense posar ni un euro de la teva butxaca, a Holaluz t’instal·lem plaques solars per a la teva teulada sense que hagis de fer un desemborsament inicial i, a més, obtindràs un estalvi fix en la factura de la llum des del dia 1. Si fins ara el cost d’una instal·lació solar t’havia fet enrere, ara, podràs produir energia renovable des del teu teulada, sense necessitat d’invertir ni un euro. A més, estaràs convertint la teva teulada en una font d’energia 100% renovable que gaudiràs tu i la resta del món. De manera que, a més instal·lacions d’aquest tipus, més energia renovable a prop dels subministraments i més estalvi per a tothom.

I encara que no tinguis teulada, si ets client de Holaluz ja formes part de la Revolució dels Teulades. Perquè estàs consumint energia 100% verda procedent de productors renovables i de les teulades de clients que, com tu, contribueixen a la sostenibilitat de la planeta. I ho fan lliurement, sense permanència, i estalviant en la factura.

Triïs el que triïs, amb Holaluz, el planeta i totes les persones que l’habitem sortim guanyant :)

Queda molt per fer però per alguna cosa es comença, no? Suma’t!

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta