Subvencions per a plaques solars a Catalunya

Coneixes els fons Next Generation EU? Aconsegueix aquest 2021 subvencions per a plaques solars fins al 55% de la teva instal·lació d’autoconsum. A Holaluz ens encarreguem de tot per tu!

operario instalando placas solares
Los Muertos Crew by Pexels

El pla de recuperació Next Generation EU està destinat a fomentar la recuperació social i econòmica dels països europeus després de la pandèmia i, en el cas d’Espanya, aquest 2021 cada comunitat autònoma rebrà una quantitat assignada per a realitzar inversions en matèries com la transició ecològica, habitatge o sanitat.

La posada en marxa dels fons suposarà per a Catalunya l’arribada de 1.023 milions d’euros, 32 dels quals es convertiran en ajudes per a l’autoconsum residencial i poden arribar a doblar-se en funció de la demanda fins a finals de 2023.

Descobreix tot el que necessites saber sobre com instal·lar plaques solars i fer-te amb un 55% de subvenció. Truca’ns al 900 67 01 70

Next Generation Catalunya: subvencions per a plaques solars al teu abast

Primer de tot, volem remarcar que a Holaluz ens encarreguem de tot perquè aquestes ajudes es converteixin en estalvi addicional directe a la teva butxaca. Si estàs pensant en posar-te plaques solars, t’ho posem més fàcil que mai per sumar-te a #LaRevolucióDeLesTeulades.

Tu contractes el teu servei de llum al qual afegeixes la instal·lació de plaques solars i nosaltres ens encarreguem de tota la paperassa per tal que aconsegueixis el major percentatge de subvenció. Des d’octubre de 2021 fins a finals de 2023 tens temps per fer la teva sol·licitud. Ara és el moment! :)

Funcionament de les subvencions per a plaques solars

Les ajudes s’adjudicaran per ordre de sol·licitud i s’acabaran en el moment que s’esgoti la dotació inicial i la seva pròrroga. A Catalunya, l’òrgan encarregat de gestionar-les serà l’Institut Català d’Energia (ICAEN), que depèn de la Generalitat. Aquest ens públic serà qui decidirà finalment el percentatge de subvenció assignat a cada petició, en funció de les característiques de la instal·lació i el municipi on es trobi la teulada.

Les subvencions només seran adjudicables per a instal·lacions executades a partir de l’1 de juliol de 2021 i no són acumulables amb altres ajudes destinades a la mateixa finalitat. No obstant això, sí són compatibles amb les bonificacions de l’IBI i l’ICIO que estableix cada municipi.

Cal recordar que els fons Next Generation EU suposen la major dotació econòmica en forma de subvencions per a plaques solars fins a dia d’avui. I nosaltres ho gestionem tot perquè gaudeixis del màxim import, que pot arribar a cobrir més de la meitat del valor de la instal·lació.

Energia solar sense posar un euro de la teva butxaca

A Holaluz som molt d’aquesta dita: «la teva teulada, les teves normes». I per això oferim instal·lacions de plaques solars personalitzades: si vols, pots fer un desemborsament inicial per rebaixar la teva factura. I si no, instal·la plaques a la teva teulada sense posar ni 1€ de la teva butxaca, finançant-les en un màxim de 15 anys.

A més, a Holaluz et compensem per la teva energia excedent a un preu un 30% superior que la mitjana de mercat. Perquè estalviïs des del primer dia i perquè puguis compartir l’energia amb la resta del món.

El moment és ara: suma’t a la Revolució de les Teulades ;)

Calcula ara quan pots arribar a estalviar amb aquestes noves subvencions. Simula la teva instal·lació 

¿Qué te ha parecido este artículo?

1 voto2 votos3 votos4 votos5 votos
Cargando...
2 votos
Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta