Subvencions per a plaques solars a les Balears

Aconsegueix fins a un 55% d’estalvi amb les subvencions Next Generation i suma’t a La Revolució de les teulades d’Holaluz.

Next Generation a les Balears: subvencions per a les teves plaques solars

Els fons Next Generation EU suposen una injecció econòmica sense precedents que ajudaran Espanya a finançar la recuperació social i econòmica després de la pandèmia del coronavirus. Cada comunitat autònoma rebrà una dotació específica per a realitzar inversions en matèries com la transició ecològica, l’habitatge, l’educació o la sanitat.

En concret, en l’àmbit del desenvolupament i la implementació de les energies renovables, hi haurà una assignació inicial de 450 milions per a autoconsum residencial que es repartiran en forma de subvencions. D’aquesta quantitat, les Illes Balears rebran 4,7 milions, que poden arribar a doblar-se en funció de la demanda.

Les Illes Balears van ser la primera comunitat en publicar les bases de convocatòria per a sol·licitar les ajudes. T’expliquem com pots aconseguir fins a un 55% de subvenció per a la teva instal·lació fotovoltaica.

Convocatòria de subvencions per a les Illes Balears

Abans que res, has de saber que a Holaluz ens encarreguem de tot. Tramitem la subvenció per tu perquè arribi directamente a la teva butxaca en forma d’estalvi addicional. Tu contractes el teu servei de llum al qual afegeixes la teva instal·lació de plaques solars i nosaltres gestionem tota la paperassa perquè aconsegueixis el màxim percentatge de subvenció.

Descobreix més sobre com instal·lar plaques solars i beneficiar-te de fins a un 55% gràcies a aquesta subvenció. Truca’ns al 900 67 01 70

El termini per presentar les sol·licituds a les Illes Balears s’inicia el 20 de setembre de 2021 i acaba quan s’esgota la dotació inicial i la seva ampliació, si es donés aquesta situació. En qualsevol cas, el 31 de desembre de 2023 serà l’últim dia per a sol·licitar l’ajuda.

Subvencions Next Generation: l’energia fotovoltaica més a prop

L’import dels fons europeus suposen les subvencions amb major assignació per a plaques solars i no seran acumulables a altres ajudes prèviament sol·licitades. No obstant això, sí són compatibles amb les bonificacions de l’IBI i l’ICIO que estableix cada municipi.

Per poder optar a les ajudes, hauràs de disposar d’un pressupost detallat de la instal·lació. La persona sol·licitant haurà de ser la propietària de l’habitatge i només es podrà demanar una subvenció per immoble.

Per últim, les subvencions s’adjudicaran per ordre de sol·licitud fins que s’esgoti la quantitat assignada a cada comunitat. Així que, a què esperes per sol·licitar la teva?

Estalvia des del primer dia sense desemborsament inicial

A Holaluz portem temps desenvolupant #LaRevolucióDeLesTeulades, amb la que t’instal·lem plaques solars a la teva teulada sense que hagis de fer cap desemborsament inicial. Tu esculls com vols que sigui la teva instal·lació amb total flexibilitat, triant si vols finançar-ne el 100% fins a 15 anys o bé quina quantitat vols aportar per rebaixar la teva factura mensual.

Aprofitem els metres de teulada per instal·lar el màxim número de plaques solars. Així, aconseguim un preu per placa més competitiu. I comprem l’energia excedent que no aprofitis per generar-te estalvi en la teva factura mensual.

El moment és ara: suma’t a la Revolució de les Teulades ;)

Calcula ara quant pots arribar a estalviar amb aquestes noves subvencions. Calcular oferta 

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta